fbpx

Yoga Courses

June 22, 2016

Yoga Shastra

Yoga Courses

Yogakurs i Linköping

Vår undervisning

Vårt mål är att ge varje elev en tydlig och ordentlig kunskap om yoga så att du kan etablera en daglig praktik för att förbättra ditt fysiska och psykiska välbefinnande. Vi fokuserar inte på antalet Asanas som vi övar utan att öva varje asana på rätt sätt med inre medvetenhet.

Som lärare i den antika kunskapen om yoga, är vi hedrade att dela den kunskap vi har fått från våra lärare och genom vår egen yoga praxis. Vi känner oss mycket välsignade av att kunna hjälpa, inspirera och vägleda våra elever på yogans Stig mot ett lyckligare, friskare och fredligare liv.

Vi försöker alltid att ge varje elev i en klass individuell uppmärksamhet. Det kan vara en mild korrigering i en hållning eller en verbal instruktion.

We are a Swedish and Indian-based yoga company and offer Yoga Private sessions for companies and regular yoga courses in Linköping, Sweden. Yoga and Ayurveda Retreats, Yoga Teacher Training courses in Scandinavia, Europe, India, and Bali.

Category

Would you like to join one of our yoga course, yoga retreat or a yoga teacher training course please send an email to us info@yogashastra.org

Related Posts: