fbpx

Testimonials

|

Ewa Sjögren

Motala, Sweden

Rajesh är uppväxt i Kerala och han är en fantastisk guide som det är en stor förmån att få lära känna. Resan överträffar allt man kan önska, underbar natur, fantastiska möten med människor, kultur och sinnesro i ett underbart hörn av världen långt från alla standardiserade charterresor. Min bästa resa!🙏

|

Maria Rosenqvist

Motala, Sweden

Yoga & Ayurveda trip to Kerala,India 2019

Yoga Ayurveda retreat to Kerala, India 2019 January

Att åka på yoga och ayurveda resa med Rajesh till Kerala är en helt fantastisk möjlighet i att få fördjupa sin yoga 

(oavsett liten eller stor erfarenhet) och samtidigt få ta del av allt som Kerala erbjuder på ett väldigt personligt och nära sätt.  Programmet är förutom daglig yoga fyllt med upplevelser av väldigt olika miljöer, allt från landsbygd och stad till ashramliv och avkoppling på stranden. Trots rikt programinnehåll känns det avkopplande och lugnt. 

Vi åkte två vuxna och ett barn på 11 år och blev imponerade av hur välarrangerad resan var utifrån både logistik och innehåll och samtidigt med flexibilitet för önskningar. Vi kan verkligen rekommendera andra att göra denna resa och att våga ta med sig barn, för de blir väldigt fint omhändertagna.

Susanne Danielsson

Susanne Danielsson

Linköping, Sweden

Yoga Ayurveda retreat to Kerala, India 2019 January

“Ingen av oss har tidigare varit i Indien”.

Under hösten tog vi ett beslut att följa med Rajesh hem till Indien. Allt som tillhör vardagslivet gjorde att vår höst gick väldigt fort och det innebar att till slut började tiden bli knapp för oss att ansöka om Visa till Indien. Rajesh skickade oss länkar och information om hur vi skulle gå tillväga och efter ett par veckor så fick vi grönt ljus från Indiska ambassaden och våra Visa skickades per mail till oss. Phuu, nu var det bara att betala flygbiljetterna och se till att vara på Kastrup när planet skulle lyfta den 27 dec 2018. Allt väl, vi kom med planet och fick en bra resa med byte i Zürich och Muskat innan vi ett dygn senare landade i Kochi i delstaten Kerala.  Efter en rolig upplevelse i Visakontrollen blev vi upphämtade med minibuss och en trevlig tur ut till resorten var en spännande och fartfylld upplevelse. Ett par nätter vid havet, gudomlig massage och Yoga gjorde susen efter vår flygresa. Vi hann bekanta oss med de andra i vår lilla exklusiva grupp. 

Read more

Vi reste vidare mot Alappuzha, Backwater och trakterna runt Vattakkayal. Här fick vi många fina minnen som för alltid kommer att vara med oss. Nätterna var sköna och dagarna fantastiska. Morgonyogan magisk. Här andades vi ut och upplevde en fin nyårsafton med god hemlagad Indisk mat från Shirley kök. Allt var väl balanserat och vi mådde så bra!

Nu fyllde vi minibussen igen och gjorde en resa till  International Sivananda Yoga Vendanta Centres där vi bodde i  5 nätter

Naturen var fantastisk och vi vill gärna återvända för att se mer av landsbygden och de vakra nationalparkerna. Klimatet var behagligt. Mycket tacksam över att jag som är så ljus i huden klarade den indiska solen. Att bära heltäckande sval klädsel och alltid se till att ta med en vattenflaska gjorde att vi mådde bra. Var noga med att köpa det vatten du behöver dricka. På Ashramet finns fri tillgång till filtrerat dricksvatten på speciella platser. Yogimaten och de milda rätterna vi åt under resan var som medicin för våra kroppar, god och välbalanserad. Inte alls så chilistark som man ibland serveras på Indiska restauranger i Sverige. När vi åt ute på restauranger bad vi dem ta lite chili och det fungerade bra. Så var inte orolig för maten! Den är av mycket god kvalité. Gör som Indierna var noga med din handhygien före och efter måltiderna.

Meditationen, filosofin och alla kulturer som möttes på Ashramet gav oss så mycket! Vi vill lära oss mer! Här kände vi kärleken och omtanken strömma mot oss.

Att komma till Indien utan att träffa Ayrovedadoktorerna på International Sivananda Yoga Vendanta Centres hade varit en miss. Har du möjlighet, prova du också!

Verkala tog oss till ett annat Indien. Här badade vi i Arabiska havet, yogade, gjorde långpromenader, besökte lokala sevärdheter, tempel och naturreservat. Lite shopping blev det här…..

Var vi än reste i Kerala blev vi mycket fint mottagna och alla försökte serva oss med allt vad vi behövde och lite till. Rajesh fixade och trixade så att vi skulle få se och uppleva så mycket som möjligt på bästa och bekvämaste sätt under vår resa. Våra egna små utflykter fungerade också fint eftersom många talar engelska i regionen. Det kändes tryggt och roligt att åka till ett land så långt borta och veta att vi skulle få bästa omhändertagandet.

Vi kommer alltid vilja åka tillbaka!

Yoga som livsstil och inte bara exercise!

En dröm som blev verklighet!

AYURVEDIC WELLNESS TREATMENT

We organize pure Ayurvedic wellness treatments for you in its own land in India