fbpx

Sivananda Yoga + Nidra med gästlärare Fredrik Binette

Sivananda Yoga + Nidra med gästlärare Fredrik Binette

Välkomna på en lång skön och djupgående yogakväll Fredag 30/9 med Fredrik Binette
Välkomna på en längre fredagskvällsklass med vår gäst Fredrik Binette som hälsar på igen från Stockholm. Fredrik kommer att guida en Sivananda Hatha Yogaklass som avslutas med en 45min djup liggandes Nidra meditation. Totalt ca 2h 15 minuter lång klass.
Fredrik är omtyckt för sin pedagogiska stil där han guidar med sin röst och sin intuition.
Sivananda Hatha Yoga klassen innefattar en inledande landande avslappning, mantra, pranayama (yogisk andning), den klassiska solhälsningen, asanas (positionerna) och sen avslutas klassen med en guidad djup Nidra Meditation.
Nidra meditation (kallas även Yoga Nidra) är en stillaliggande guidad Meditation där vi använder övergången mellan medvetandestadierna vaken till sömn (dröm & djupsömn). Något vi gör varje dag. Skillnaden är att vi håller oss närvarande och inte somnar som man instiktivt gör i vanliga fall.
Du guidas stegvis djupare och djupare in, lager för lager eller som man säger i yogan genom våra koshas. För alla är det en enorm återhämtning och djup avslappning, för de som inte somnar för mycket kommer den meditativa delen och för den som är öppen för det kan den spirituella aspekten komma in. Nidra kan alla vara med på, man ligger ”bara stilla” på ryggen i savasana och följer Fredriks guidning.
Förutom att leda klasser så håller Fredrik både yogalärarutbildning samt Nidra utbildning i Stockholm. Han är även gästlärare på Yogalärarutbildningen i Linköping med Rajesh som driver YogaShastra stuidon.
We are a Swedish and Indian-based yoga company and offer Yoga Private sessions for companies and regular yoga courses in Linköping, Sweden. Yoga and Ayurveda Retreats, Yoga Teacher Training courses in Scandinavia, Europe, India, and Bali.

Event Details

Q

To Register The Event

To register the event please send an email with your postal address which you would like to add it on the invoice.

Please write the names of the events and date you would like to join.

To send an email please click on the Email botton below

Follow Us

Share This Event

More Events are Coming!

There are no upcoming events at this time.