fbpx

Vad är Sivananda Yoga-2

August 30, 2022

Yoga Shastra

Vad är Sivananda Yoga-2

HathaYoga är meningen att den ska kännas bra, vara upplyftande, energigivande och lugnande även medans vi utövar våra positioner och olika andningsövningar. Sivananda Hatha Yogan jobbar på djupet och skapar livsförändrande effekter och en helhetshälsa som upplevs med regelbundet utövande.

Positionerna (asana) vi använder påverkar olika organ och skapar en bättre kroppshållning vid regelbundet utövande.

I denna yoga är även spiritualitet och medmänsklighet (även mot sig själv) en naturlig del, den stödjer att nå en balans i alla plan och för den som är öppen för det öppnas ett synsätt med ett högre medvetet perspektiv.

Även om yogaklasserna inte är avancerade och man kan hitta sin nivå, så är den ändå utmanande. Men att jaga en perfekt position ellar fastna i prestation är inget som eftersträvas.

Sivananda Hatha Yoga är antagligen den yoga idag som tydligast bibehåller en nondualistisk/ Vedantisk filosofi där yogan i sin grund är ett verktyg för insikt om ens sanna natur och dess union med det större.

We are a Swedish and Indian-based yoga company and offer Yoga Private sessions for companies and regular yoga courses in Linköping, Sweden. Yoga and Ayurveda Retreats, Yoga Teacher Training courses in Scandinavia, Europe, India, and Bali.

Category

Would you like to join one of our yoga course, yoga retreat or a yoga teacher training course please send an email to us info@yogashastra.org

Related Posts: